Kapitel - 70


”She got hit by.. by a car..” sa hon så lågt att det knappt hördes. Niall var tyst, kunde inte prata, kunde inte tänka mer än på Bea. De andra killarna var snabbt framme när de förstått att något inte stod rätt till med Bea.

”How.. how is she?” var det ända han kunde få fram bland sina egna tårar samtidigt som han tvingades lyssna på mamman till den flicka han älskade över allt annat sitta och gråta hysteriskt i andra änden.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


”Veronica, how is she!?” skrek Niall nästan. Alla rummet var tysta, alla stirrade och ingen vågade röra sig. Tårarna forsade ner för han kinder men han brydde sig inte, det var det sista han tänkte på i det läget.

”She.. Shes alive..” var det ända hon kunde stamma fram.

”Will.. will she.. you know..” började han men vågade inte fortsätta på meningen. Bara tanken på att det kanske var sant. Han behövde inte säga mer än så, Veronica förstod var han menade.

”I don't know Niall, they can't tell me anything at the moment..” snyftade hon.

”I just.. how..” började han. Han hade inga ord och allt bara kom fram som en enda röra. Han drog fortfarande med ena handen i håret men nu hade han satt sig ner. ”I'll be over as soon as possible, even if I have to run there! Promise me you'll tell me if anything happens!” sa han och flög upp igen innan han la på.

Han snurrade förvirrat och panikslaget runt några varv inne i rummet och bara stammade på ord som inte gick att tyda.

”What's going Niall? What has happened?” frågade Zayn oroligt och försökte lugna Niall som inte kunde stå still.

”Get Paul! Where is he when you really need him?!” skrek han och skakade bort Zayns hand.

”Niall..” började Liam men blev bara avbruten.

”Find Paul I need to go back to England, NOW!” Louis sprang iväg några sekunder men kom genast tillbaka. Paul hade redan blivit informerad om Nialls utbrott och kommit springandes.

”Get a plane, we need to go back!” grät Niall som äntligen hade stannat upp för en stund.

”What's happening Niall, you gotta tell us” frågade Paul oroligt och tog tag i hans axlar.

”It's Bea, she's..” började han ben rösten svek.

”Niall what has happened to her?” fortsatte Paul

”She's at the hospital, now please fix a plane back.. I'm begging you!” snyftade han.

”Of course Niall, get your stuff and get in the car..” sa han.

 

I bilen släppte Niall äntligen till sig folk igen. Liam som satt bredvid tröstade honom så gott det gick men Niall bara grät nonstop. Det var svårt för alla av dom att se på när Niall bröt ner totalt och ingen av dom kunde göra något annat än att säga saker som 'everything is gonna be alright' och ' it will be just fine' trots att alla visste att det kanske inte var så det låg till, som det lät på Niall så var det långt ifrån säkert. Efter en stunds bilresa ringde Nialls telefon och och innom någon hundra dels sekund var han på svara knappen.

”How is she?! Do you know anything?!” frågade han och satt helt plötsligt spikrakt i ryggen från att ha legat ihopkrupen intill Liam

”I have talked to the doctors now but there isn't really much they can tell me at all.. I dont know Niall we just gotta believe..” snyftade hon.

”I'm on my way to the plane now, it will be a few hours on the plane though. which hospital are she at?” frågade Niall.

”The one on green streat..” började hon.. ”Niall there was one moret hing..” sa hon sedan och funderade på om detta verkligen var rätt läge att berätta.


Jag vet att jag har blivit dålig på att uppdatera men ni vet ju nu att det är för att jag har tröttnat på denna berättelse. Förlåt för det! :)


Kommentarer
Postat av: Anonym

Awsoooome !!!

2012-04-20 @ 05:04:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0