Kapitel - 73


”Niall” sa Vera och klämde fram ett leende innan hon tittade ner på Bea igen. Niall gick sakta fram till britsen och beskådade flickan som låg där. Jo vist var det Bea. Hon var blek men fortfarande lika vacker. Han önskade att han skulle kunna få se de där ögonlocken lyftas upp för att visa hennes ögon, men Niall visste att sista gången hon skulle göra det kanske redan hade passerat.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Niall spenderade de närmaste fem dagarna bredvid hennes säng. Dag som natt. Ända gången han gick för att lämna var toa och dusch besök men då var det ett måste att någon annan satt där inne med henne så länge. Mat såg Veronica, Vera och de andra killarna till att han fick. Veronica var helt förstörd, precis som Niall och han var ganska säker på att hon hade stannat lika länge som han själv om det inte varit för att hon var tvungen att sova och sova kunde hon inte göra när hon hade ont i ryggen av att sitta dygnet runt. Trots att de hade ställt in en extra säng så räckte inte det för att hon skulle kunna slippa ryggsmärtan men Niall tog mer än gärna emot sängen under natt tid. Resten av tiden satt han bara vid hennes sida och höll hennes hand, pratade med henne när ingen var i närheten och gav henne små pussar på pannan eller kinden.

 

”Niall..” hörde han en svag kvinnlig röst säga samtidigt som någon ruskade lite lätt på hans axel.

”Wake up, Niall. You can leave for a for a while, I'm here now” sa rösten sedan och Niall slog upp ögonen.

”Oh, hi Veronica..” sa han och satte sig rak i stolen som han somnat i.

”Go and take a shower, I'm here during the time” sa hon och log svagt.

”What's the time?” frågade han sedan lite nyvaket och släppte sin hand ur Beas.

”Five in the morning” sa hon och satte sig på fåtöljen tvärs emot Nialls på andra sidan av sängen.

”Yeah ok, a shower would probably be good..” mumlade han och ställde sig upp.

Han lämnade rummet och gick ut på gatan för att snappa upp en taxi. Innan han han ropa efter någon ropade någon på honom istället och han vred huvudet åt höger för att möta Zayn.

”Hello man! Where are you going?” frågade han.

”Just home to the flat to take a shower, then I'll be back” svarade Niall.

”Oh, me and Louis just came to visit her, how is she?” frågade Zayns sedan.

”You know.. the same” sa han och tittade ner i backen för att hindra tårarna från att komma igen.

”It'll be fine Niall, Paul's over there, he can drive you home during the time we're here” sa Zayns sedan och klappade honom på axeln.

Väl hemma hoppade Niall snabbt in i duschen för att bli klar så snabbt som möjligt. Han ville tillbaka ifall något skulle hända. Han ville var vid hennes sida om eller när hon vaknade upp.

Duschen var efterlängtad och precis när han tagit på sig sina jeans knackade det på dörren.

”Niall, are you in there?” hörde han Liam ropa.

”Yeah, two seconds!” ropade han tillbaka och gick för att öppna dörren.

”Hey, Louis texted and said that you were home for a bit” sa han.

”Yeah but I'm leaving now..” sa han och drog på sig t-shirten.

”I'll come with, and I think Harry would like to come too. Go down to Paul and I'll go and get him..” sa han och började springa bort innan han hade hunnit prata klart.

Paul stod och väntade på dom ute vid gatan och bara några minuter efter det satt dom i bilen på väg tillbaka till sjukhuset. Det låg inte allt för långt bort och tog bara cirka 10 minuter att åka om trafiken var på deras sida. Några minuter senare stod de utanför Beas rum igen. När de öppnade dörren satt Zayn, Louis och Beas mamma på varsina stolar och pratade lite.

”Hey Niall” sa Louis och Zayn samtidigt.

”Hey” sa han och gick in i rummet.

”Niall, I need to talk to you.. alone” sa Veronica sedan och tittade på de andra killarna som genast förstod och reste på sig. När de var ute satte sig Niall ner på en av de stolarna som de andra precis suttit på.

”What's gonig on?” frågade Niall och tittade ner på Bea och tog hennes han.

”I really wanted to tell this to both you and Bea but.. you know.. there maybe never be a time for that..” snubblade hon fram och torkade bort en tår som föll ner för kinden.

Niall bara tittade och nickade åt henne att fortsätta.

”It's only fair to tell you this and I don't feel that there is any reason to wait..” sa hon.

”Wha..” var allt Niall han säga innan någon pipigt började skrika genom rummet och bådas huvuden flög mot Bea för att bara mötas av att hjärtmätaren jämnades till en rak linje på den svarta skärmen.


Nu blev det lite mellanrum igen.. aja.. jag funderar fortfarande på om jag ska ha en 'happy ending' eller inte. Jag står i en vägkorsning och jag kan göra lite vad jag vill faktiskt men skulle hemskt gärna vilja veta vad ni tycker! :)


Kommentarer
Postat av: Sofia

HAPPY ENDING!!!!!!

btw, den är så jävla gryyym!

2012-04-26 @ 00:07:53
URL: http://directionstorys.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0