Kapitel - 35


Han viskade diskret i Harrys öra innan dom gick ut från rummet där de både fanns stora soffgrupper och sminkbord med gigantiska speglar. Jag följde dom diskret med blicken när dom lämnade rummet. Vad skulle han säga? Jag ville så gärna veta om det hade med det blickar som Louis hade lagt märke till i bilen? Eller var det kanske bara något annat dom ville prata om?

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Elenore hade gått bort och satt sig hos oss och vi kom alla bra överens med varandra. Mitt i vår diskussion märkte jag hur Liam också reste sig och lämnade rummet. Jag hade förstått att han också hade märkt blickarna och om jag hade fattat all rätt så var han säkerligen på väg för att prata med Harry han också.

 

Louis viskade i Harrys öra att följa med honom ut efter som att det kändes som om dom var i stort behov av att prata. Harry gjorde som han blev tillsagt och gick sedan ut. När dom kommit en bit bort stannade dom och Louis bara tittade på Harry.

”Is there anything you feel that you need to tell me” frågade Louis och korsade armarna över bröstet. Harry bara skakade på huvudet och tittade ner i marken med händerna i byxfickorna.

”Harry, I'm not stupid, I have eyes and I saw how you looked at Bea in the car..” fortsatte han med sitt seriösaste ansikte.

”It nothing, okey?” svarade Harry bara och vände sig om för att gå.

”Oh please. Just tell me the truth, I know you from inside and out and that was not 'nothing'!” sa han sedan med lite högre röst. Harry stannade och vände sig om. Med en tung suck så svarade han ärligt på Louis.

”I don't want to feel like this.. I just do” sa han sedan lite lågt.

”Please Harry, don't hurt anyone just cause you can” sa Louis lite mildare

”I would never try to hurt anyone one purpose, I thought you allready knew that!” sa Harry och tittade in i Louis ögon.

”That is not what I meant and you know it..”

”Yeah.. but.. damn! Why does everything has to be so hard?” Harry kunde inte hjälpa att en tår var påväg ner fån hans kind. Att såra något var verkligen inte något han ville men att bara låta allt vara sårade honom själv istället. Såna här lägen kom man inte ut ur smärtfritt. Det gjorde man aldrig. Men om det var någon som skulle få bli skadad så var det han. Harry visste att det var han ensam som skulle bli skadad eller dom allihopa. Även om Harry skulle lyckas få Bea att falla för honom så kommer Niall bli skadat, riktigt mycket också. Plus att både Jag och Bea skulle bli skadade över att få ha förlorat ev vän och ha grymma skuldkänslor på det också.

Louis drog in honom i en kram. Louis menade inte att vara hård men det som Harry höll på att göra kunde ruinera hela Harrys och Nialls vänskap och det fick inte hända. Niall skulle inte få lida över att Harry hade en förmåga att få de han vill ha, även om det kanske inte säkert är det tjejerna ville. Han bara var sån, och Louis var ganska så säker på att Harry inte kunde kontrollera över det.

”She's Nialls, let him have her. We both know that you have the charm to make almost any girl to fall for you so please let her be. Do it for Niall, for Bea, for us and do it for yourself. Is really your and Nialls friendship less important than a girl. And besides, I don't think I ever seen Niall as happy as when he is with her.” viskade Louis i kramen och han kunde ana en nickning men den var otroligt svag. Liam kom ut i från rummet som resten av gänget befann sig i och kom gående mot de två killarna som kramades och kramade om dom båda två också i en riktig bamsekram.

”Is everything alright?” frågade Liam sedan och Harry som bara nickade som svar mot honom. Liam med en ljup rynka mellan ögonbrynen drog in Harry i en egen kram för att visa att han fanns där som ett stöd.

”Yeah.. I'm not gonna touch her. I just can't help feeling as I do..” sa Harry några sekunder senare och drog sig ur kramen och gick tillbaka in i rummet. Louis och Liam stannade kvar med oroliga uttryck.

”I'm afraid, he's not going to be able to control himself..” sa Liam bekymrat.

”I know, I'll guess we have to keep our eyes open and be ready to act if some thing is about to happend. He has alot power when it comes to seduce girls. More than he knows” svarade Louis, lika bekymrad.

Med de orden återvände även Liam och Louis tillbaka in för att hämta de andra så att de kunde börja göra sig färdiga för uppträdandet som bara var några timmar från nu.



Ledsen för att kapitlet kom lite sent.
Jag ville inte vara såndär som pressar fram kometarer för nästa kapitel, det är bara töntigt, men jag måste erkänna att det känns så otroligt kul at få kommetarer och jag saknar det.. har varit lite lågt med dom de sista?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0