Kapitel - 45


Harry bytte snabbt om till något lämpligt och hörde sedan hur mobilen plingade till. ”Anything set, and in that case which club?” stod det från kontakten som bara fått namnet S. ”All done, we're heading for Club trevore, there in twenty. I'll text you later” skickade Harry tillbaka leendes och full av förhoppning. Och full av alkohol.


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


När Harry och Louis var klara gick det för att samla ihop resten av killarna. Sist kom dom till där jag och Niall fanns.

”Are you drunk, Harry?” frågade jag med ett flin sedan när jag tittade på hans beteende. Egentligen kändes det som en ganska så onödig fråga efter som det var rätt tydligt.

”How can everyone notice? I'm not that drunk!” sa han. Jag sneglade mot Louis.

”He took a little at our place and it seemed like he had taken a little before he came with the idea to.” flinade han till svar.

Jag bara skrattade och sa hejdå till killarna, hoppades på att den skull dra Niall och Harry lite närmare men fortfarande kunde inte Niall sluta reta Harry när han stod i närheten. Han var tvungen att kyssa så fort han tittade på.

”Have a good time, I'll be here when you're back” viskade jag i kramen och de försvann ut genom dörren.

 

Killarna vandrade ner för gatan. Club Trevor låg inte allt för långt borta och det var nog lite det som var tanken med Harrys val. Niall hade problem men att slappna av i början och var inte ens så jätte sugen på att dricka något. Han satt mest med Liam och babblade. Harry å andra sidan släppta loss för fullt. Han hade ju för visso redan för festat lite på egen hand till skillnad från de andra. Louis hade hade också släppt lös rätt ordäntligt och flängde runt över hela stället och pratade med precis allt och alla. Innan Niall hade börjat släppa loss  hade han beskådat Harry och blev med ens redan på bättre humör när han stod och pratade med en annan tjej. Harry höll bokstavligt talat ihop med henne under nästan hela kvällen. Zayn som var den andra av oss fem som faktiskt hade lov att bli lite närgångna med tjejer tog också chansen och pratade med en tjej. En väldigt söt sådan också. Niall som efter några snaps och öl var riktigt inne i festandet började dra sig runt bland folk han också och prata med lite allt och alla. Hela tiden hade han tanken på att Harry kanske hade hittat en som kunde få honom att glömma Bea, hans Bea. Hela tiden önskade han att han hade tagit med henne. Egentligen hade det inte varit så svårt att få in henne efter som att det bara var att fråga klubbägarna ifall dom kunde göra ett undantag för dom efter som att dom annars hade begett sig till en annan klubb. Men han hade inte lust att bryta lagen eller utnyttja sitt kändisskap. När klockan närmade sig ett drog sig Niall till baren för en sista drink innan han tänkte bege sig tillbaka. När han beställer kommer den där tjejen upp som Harry han hängt med under hela kvällen.

”Hello there” säger hon och sätter sig bredvid honom. Niall tittar sig förvirrat omkring för att se om han får syn på Harry någon stans men han syns inte till.

”Hello, you know Harry huh?” sa han tillbaka.

”Yeah.." började hon och log

"it's really nice to meet you!” fortsatte hon och böjde sig fram för att krama honom. Niall log och gav henne en kram tillbaka.

”The same! So are you and Harry getting close?” frågade han nyfiket och hon skrattade.

”No, no. I don't think so!” skrattade hon.

”Well why don't you? Harry is a nice guy and he really seems to like you!”

”Who knows..” log hon sedan tillbaka.

”Come with me, I need to ask you something!” sa hon sedan och greppade tag om Nialls hand. Han följde förvånat med efter henne. Innan hon började prata tittade hon sig sedan omkring ända tills hon snabbt stannade med blicken åt höger om oss innan hon snabbt kollade tillbaka på Niall. Han kollade åt sidan för att se vad hon tittade på men blev direkt avbruten hav henne.

”Niall..” började hon

”Yeah?”

”Can I just tell you one thing..”

”You like Harry, right?” log Niall tillbaka. Hon gav inget svar utan log bara och visade med handen att han skulle komma närmare. Niall böjde sig framåt med örat mot henne men hon sa inget. Niall vände sig då frågande mot henne och chockades av att hon kysste honom. Helt utan förvarning stod han där men en nästan främmande tjej och hon kysste honom.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0