Kapitel - 57


När han var klar sneglade jag upp mot klockan kvart över elva. Shit! Inte bra! Inte bra alls.

”Fan, klockan! Jag måste gå, tack för pratstunden” sa jag och sprang ut från cafét utan att ge honom en chans att säga hejdå. Gud Niall skulle inte bli glad. Utan för hotellrummet tog jag ett djup andetag innan jag tog tag i handtaget.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Den olåsta dörren gled upp och jag kikade försiktigt in. Jag hade varit beredd på att ha en ursinnig Niall stående precis innanför men det var helt knäpptyst. Först började jag undra om han kanske ännu inte hade kommit hem men jag var säker på att jag hade låst dörren efter mig. Jag gick försiktigt in och började söka igenom lägenheten efter honom men det ända som hördes där inne från var Nialls namn som jag frågande ropade ut. Det var tyst. Han var inte där.

 

 

Niall hade haft ångest över att han lämnat Bea så han hade skyndat sig tillbaka. När han kände i handtaget var det låst. Han mindes inte att han låste men skyndade sig snabbt in utan att tänka mer på det. Så fort Niall hade märkt att hon inte befann sig där inne sprang han ut på balkongen. Niall hade tur, Bea hade inte kommit långt alls och han kunde se henne i halvmörkret och gatulamporna. Hon stannade upp, som om hon tvekade ifall hon skulle vända tillbaka men fortsatte sedan. Niall avskydde tanken på att hon hade gått utan att säga något. Speciellt i en stad som denna, hon hade ju inte ens varit här i mer än en dag! Niall for ut ur rummet utan att bry sig om att låsa. Han ville hinna ut så att han inte tappade spåret av henne. Hon gick längs samma väg i några minuter och jag gick diskret med lagom avstånd bakom. När hon stannade och vände sig för att gå in mot en dörr, som i detta fallet var ett café, slappnade Niall av lite men bestämde mig för att fortsätta kolla. Precis när hon öppnat dörren stannade hon till för att stirra på någon eller något och Niall insåg att detta inte var ett besök för att hon blev sugen på en fika. Hon väntade någon där inne. Genom de stora café fönsterna kikade Niall in från kanten, han ville inte att hon skulle se att han smugit efter henne, trots att hon hade smugit iväg utan att säga något.

Efter en stund av vilda diskussioner där inne tittade Niall på klockan. Den visade tolv och jag skulle, om vi gått efter planerna, varit hemma nu. Hon hade alltså låtit honom sitta där och vänta på henne utan att ha en aning om vart hon tagit vägen för hennes mobil låg kvar på sängen, tänkte Niall.

Ytterligare en kvart gick och helt utan förvarning flög Bea upp ur stolen och for mot dörren. Niall reflexer satte in och han svängde snabbt runt husknuten av cafét. Hon småsprang på vägen och Niall var på väg att springa efter för att konfrontera hennes idiotiska drag att gå ut självt i en stad som NY när han märkte att Beas pappa, som hon pratat med, började halvspringa efter. Beas reaktion där inne fick Niall att tro att hennes pappa hade gjort något och utan att tänka flög han fram från där han stod gömd och hamnade rätt framför Jacob.

”Don't you dare to touch her!” väste han fram. Jacob blinkade förvånat några gånger.

”No I'm just..” började han

”Don't you understand that she don't want annything whit you to do? Her life has been a total mess, but i guess you had no idéa, right? because you weren't there! Her lige is finaly start to go in the right direction and then you show up.” frästa han argt fram.

”I don't want to hurt her Niall..”

”If so, then just leave her alone!”

”She's my daughter! I love her!”

”You should have thought about that a little earlier.. for like sixteen years ago or so..”

”I know I have no right to just show up like this but I really neaded to talk to her.. and also, she called me.”

”Why did she run?” frågade Niall sedan

”Huh?” svarade Jacob förvirrat.

”Why did she ran off like that and why did you ran after her?”

”No, no! Don't take it wrong, I didn't do anything. She just watched the clock and said she had to go..”

”Then why did you ran after?”

”I just.. ok, I really don't know but..”

”Do you think stalking here will help? I know that girl and neither Bea or her mum want's you back in their life. I don't know about Vera but I'm pretty sure she don't want that either”

”But..”

”Seriously man, I got a lot of power and I'll promise you that if you don't back off and leave her alone I won't be afraid to make your life like a living hell!”

Niall visste att det här inte var sån som han brukar vara. Nästan aldrig hade hand dragit fram den här sidan men nu gällde det Bea och hav var beredd att slå sig blodig för henne om det skulle behövas. Jacob hettade till. Han spände hårt knogarna och Niall insåg att denna mannen kunde gå långt om någon talade till honom så som han just gjort. Han kunde gå riktigt långt.


Som jag sa igår, fullt upp i skolan och det vaar därför det inte kom något kapitel igår. Snart lov, kanske blir det en super uppdatering då. Kan i alla fall lova en awesome uppdatering. Och tack för era fina kommetarer!

 


Kommentarer
Postat av: Anonym

Uunderbaaaarrrrtt mooore !! :D

2012-03-28 @ 23:13:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0